Metaling-Pancevo

Dobrodošli na stranicu maloprodaje kompanije Metaling iz Beograda

ServiceImg

Naša kompanija je vaš pouzdani partner u svetu crne metalurgije. Sa ponosom vam predstavljamo našu maloprodaju gde možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga iz oblasti crne metalurgije, sve sa ciljem da zadovoljimo vaše potrebe za visokokvalitetnim materijalima i rešenjima.

Naša Ponuda:

Čelik i Legure: U našoj maloprodaji možete pronaći raznovrsne vrste čelika i legura, kako standardnih tako i specijalnih, koji su prilagođeni različitim industrijskim zahtevima. Bez obzira da li vam je potreban čelik za konstrukciju, alate ili specifične tehničke primene, naš asortiman će vas zadovoljiti.

Profili i Šipke: Pružamo širok izbor metalnih profila i šipki koji se mogu koristiti u građevinske svrhe, proizvodnji mašina, elektroindustriji i drugim oblastima. Naši proizvodi su visokokvalitetni i ispunjavaju najstrože standarde.

Limovi i Trake: U ponudi imamo širok spektar limova i traka od crnih metala, koje možete koristiti u proizvodnji, obradi metala i drugim aplikacijama. Naši proizvodi su precizno obrađeni i garantuju izdržljivost i pouzdanost.

Obrada Metala: Pored prodaje sirovih materijala, takođe nudimo usluge obrade metala kao što su sečenje, savijanje, bušenje i drugi oblici prilagođavanja materijala prema vašim specifičnim zahtevima.

Stručno Osoblje: Naš tim stručnih i iskusnih profesionalaca je spremno da vam pruži podršku i konsultacije u vezi sa izborom materijala, tehničkim pitanjima i rešenjima koja odgovaraju vašim potrebama.


Zašto Izabrati Metaling:

Kvalitet:Naši proizvodi su provereno visokog kvaliteta, što garantuje sigurnost i dugotrajnost vaših projekata.
Iskustvo: Sa godinama iskustva u crnoj metalurgiji, razumemo specifične zahteve različitih industrija i pružamo rešenja koja odgovaraju vašim potrebama.
Prilagodljivost: Bez obzira na veličinu vašeg projekta ili zahteva, pružamo personalizovane usluge i materijale koji se savršeno uklapaju.
Pouzdanost: Naša reputacija pouzdanog snabdevača čini nas partnerom na koga možete računati.

Kontaktirajte Nas:
Ako imate pitanja, zahteve ili želite da saznate više o našoj maloprodaji, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

Adresa:
Luka Dunav 1, Pančevo

Telefon:
+381 63 395019

Email:
komercijala@metalingdoo.rs

Hvala vam što ste posetili našu Maloprodaju kompanije Metaling iz Beograda. Radujemo se saradnji sa vama i pružanju vrhunskih proizvoda i usluga iz oblasti crne metalurgije.